33523  9. 1. 2012 20:22:05 - lory

Baktérie a výtoky

Dobrý den,
v šestinedělí jsem byla na stěru z děložního čípku. Poté mě byla zjištěna bakterie Dr.předepsala polygynax.Také jsem krvácela mimo menstruaci. Po dobrání tablet mě doktorka pouze prohlédla neuděla stěr! Je to správný postup? Mývám pálení v pochvě, a že si prý mám vyplachovat tea tree.Děkuji moc za odpověd

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Pokaiľ problémy aj napriek cielenej liečbe pretrvávajú je vhodné po skončení liečby s odstupom minimálne 1 týždeň urobiť kontrolnú kultiváciu a podľa výsledok doporučiť ešte doplnkovú liečbu.

Komentáře uživatelů ...

lily151
9. 1. 2012 23:33:11
Ono je to tak v zdravotnictve, ze ak chcete kontrolny ster, treba sa dusovat, ze vam nie dobre. Vam ani dobre nie je, takze chodte znova na gynekologiu, lebo palenie okej nie je, nech vam spravi dalsi ster. Pocula som aj, ze vraj v Cechach kontrolny ster nie je hradeny poistovnou, mne ako pacientke v SR ho vzdy robili, takze mozno to tak skutocne bude, ale neviem to na 100%.
lory
10. 1. 2012 11:33:18
Tak to je fakt síla asi zkusím jiného gynekologa nevím?
lily151
10. 1. 2012 15:24:54
Mozte skusit, ja osobne vam odporucam si pozistovat referencie,lebo dnes najst dobreho gynekologa, to je hladat ihlu v kope sena. Skoda, neviem vam nikoho doporucit, ked sme kazda z inej krajiny. Len sa mi zda naozaj velmi nevhodne, ked sa pacientka stazuje na palenie, ju bez blizsieho skumania odfajcit vyplachmi s tea tree. To maximalne zapal potlaci, ale nevylieci a ak to nie je zapal ma sa problem riesit s inymi odbornikmi. No vsetky sme tam boli,co vam poviem :), mna tiez dlho zanedbavali, kym som nezmenila lekara.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky