33560  10. 1. 2012 12:35:06 - kristuska

Neschopnosť pohlavného styku

Dobrý deň,
mám 25 rokov, partner 31, pred 5-timi rokmi mu skolaboval organizmus, vyse tyzdna len ležal. Odvtedy ma problem s erekciou, predcasnou ejakulaciou a pohlavny styk je len kratky, ak je vobec mozny kvoli nedosiahnutiu erekcie. Mal priatelku, ktora sa s nim prave kvoli tymto veciam rozisla. My sme momentalne len na zaciatku vztahu a v tychto veciach sa len spoznavame, chcem sa spytat, ci naozaj moze mat jednorazovy kolaps organizmu taketo dalekosiahle niekolkorocne nasledky, lebo partner tvrdi, ze je to naozaj len tym, ze predtym bolo vsetko v uplnom poriadku. Vopred dakujem velmi pekne za odpoved.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Bohužel nevím jaká je přesná příčina kolapsu organismu, takže se nemohu podrobně vyjádřit. Je důležité také zjistit, co kolapsu předcházelo. Osobně si myslím, že problém je pouze psychický, umocněný faktem, že stav zapříčinil předchozí rozchod. Při masturbaci je erekce v pořádku nebo jsou také problémy ? Doporučuji se poradit se sexuologem.

Komentáře uživatelů ...

martin81
12. 1. 2012 23:37:08
Moj nazor je taky, ze moze ist aj o iste nasledky kolapsu, zaroven vsak moze velku rolu hrat psychika - partner je sam presvedceny, ze bude mat problem s erekciou a vykonom. Podla mojho nazoru by bolo najlepsie zajst za odbornikom, sexuologom, ktory by zhodnotil situaciu - mozny vplyv zdravotnych problemov. Treba prekonat ostych, odmenou vasmu partnerovi moze byt znova prezivanie uplne plnohodnotneho sexu, co bude isto aj odmena pre vas.
kristuska
17. 1. 2012 9:11:24
Pricina kolapsu bola taka, ze partner bol na dovolenke v Pakistane a chytil tam nejaku miestnu virozu, nasledkom coho bol dehydrovany a proste telo bolo uplne vycerpane, ze tyzden len lezal a ked prisiel na slovensko a isiel k lekarovi, ten konstatoval, ze prekonal nejaku infekciu a mal kolaps organizmu. Pri masturbacii je erekcia v poriadku, takisto aj pred pohlavnym stykom, ale akoby v momente, ked vie, ze uz "to" ma prist a mal by ist dovnutra, tak ho ta erekcia prejde..
Specialista [Internista]
21. 1. 2012 0:28:50
V tom případě půjde o psychický problém. Doporučuji společně téma nejdříve důkladně probrat. Nepodaří-li se Vám problém společně vyřešit, obraťte se na sexuologa, který Vám (příteli) určítě pomůže.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie