33580  10. 1. 2012 20:37:13 - tijanka87

Jsem těhotná?

Dobrý den,
potrebuji vedet jestli jsou tehotenske priznaky stejne u zen zavyslich na heroinu, jako u "normalnich" zen?! jde o to, ze jsem mela vzdy pravydelnou menstruaci po 28.dnech a ted se nedostavila uz 10ty den. miminko je chtenne a brala jsem 2 roky heroin, ted se lecim a proto jsem pred 4 mes. zrusila antikoncepci, tak me jen zajima, jestli ma cenu si delat ted teh. test? kdy je nejlepsi si ho udelat? po kolika dnech si ho muzu udelat? aby byl presny? Jak jsem psala dnes je to 10 dni co jsem nedostala menstruaci a zadne zvlastni priznaky nemam jen vetssi spavost. Dekuji za odpoved. S pozdravem Tijanka

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Meškání mentruace může mít mnoho příčin, těhotenství je pouze jedna z nich. Těhotenský test si již můžete provést, ať již bude výsledek jakýkoliv, vyhledejte svého gynekologa.

Komentáře uživatelů ...

bela
10. 1. 2012 21:51:04
No mne tiež menštruácia meškala 10 dní. A tak som išla rovno ku gynekologovi, tiež som bola stale iba unavená ale ma aj strašne boleli prsia. A bola som tehotná. Tak sprav si test jeden hned ráno a další o 2 dni tiež ráno. A uvidíš sama. Ale aj tak najväčšiu istotu máš u gynekologa.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk