33595  10. 1. 2012 23:48:17 - Luuu

Meškanie menštruácie

Dobrý večer.
Ja by som sa chela opýtať či môžem byť tehotná ak som s priateľom mala pohlavný styk nechránený, ale my ho tak mávame už cca 2 roky pretože si dáva pozor a sme si na 100% istí, že si dal aj teraz. Lenže menštruácia mi mešká už 7 dní. Mám citlivé prsia a sem tam pocit v podbrušku ako pred menštruáciou a biely alebo svetlohnedý výtok. Lenže minulý mesiac som mala asi neakú infekciu, pretože ma to tam dole pálilo, svrbelo a mala som aj hustý biely výtok, lenže som neška k doktorke lebo som sa bála. Túto asi infekciu som už mala aj pred tým a menštruácia mi meškala asi 2 týždne. Môže to byť zase preto, alebo sa mám obávať tehotenstva? V každom prípade navštívim doktora, len by som chela počuť najprv Váš názor.Ďakujem za odpoveď. Luuu :)

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Dotaz je již vyřešen. Pouze upozorním na fakt, že nechráněná přerušovaná soulož není dostatečnou kontracepční metodou a její selhání je značné. Doporučuji tedy zvolit spolehlivější metodu tj. např. kondom, HAK, spermicidní přípravky.

Komentáře uživatelů ...

LuckaKrauss
11. 1. 2012 0:00:32
Mozes byt aj tehotna, aj mat daky problem :)) To sa vobec neda povedat bez vysetrenia :)
Luuu
11. 1. 2012 16:39:06
Dneska som dostala menštruáciu, takže tehotná asi nie som, čo ma teší, keďže mám len 18r :))))
bela
12. 1. 2012 18:10:19
Ale dávaj si na to pozor. Aj my sme to tak s priateľom mávali 2 roky a stalo sa a tak som si to musela zobrať. Tak si dospelá tak aj sama si daj predpísať antikoncepciu.

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky