33675  13. 1. 2012 13:23:13 - denkaKV

Zle od žalúdka v tehotenstve

Dobrý deň,
Som v 27. týždni tehotenstva. Pred dvoma dnami som zjedla na obed tatarsku omacku v jedalni. Vecer mi bolo zle od zaludka, a mala som pocit na zvracanie aj ked som nezvracala. V noci som tiez velmi dobre nespala. Chcem se Vas spytat, ci sa mam nejak obavat a radsej informovat doktora? Nemohlo to nejak ublizit miminku? Kolegyna mi rikala, ze jej tiez bolo tazko a citila tatarsku cely vecer. Ona ale nie je tehotna. Plus vraj v nej bola cibula. Dnes uz je mi celkom dobre, ale cokolvek zjem, tak mi je tazsie od zaludka a sa mi odgrgava. Tiez ma pali zaha. To je ale vraj v tehotenstve normalne. Prujem som nemala. Mam radsi informovat gynekologa? Alebo mi to len nesadlo a babatku sa nic nemohlo stat? Ďakujem.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Osobně si myslím, že půjde pouze o dočasný problém, který nebyl jídlem způsoben. V případě, že bude situace přetrvávat déle, jak 3 dny, obraťte se prosím na svého gynekologa. Zároveň chci upozornit na fakt, že je velmi vhodné vyhývat se potravinám se zvýšeným rizikem infekce, neboť např. prodělání salmonelózy by mohlo být velmi rizikové.

Komentáře uživatelů ...

mesiacik
13. 1. 2012 16:49:46
Spravte si zaludocny caj ,ktory vam podpori travenie.Nemyslim ze by to uskodilo babetku.Ja som to tiez zazila v tehotenstve a nezanechalo ziadne nasledky:-)

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk