33705  14. 1. 2012 1:22:08 - Stalor

Penis zahnutý do oblouku

Dobrý den,
mam problém se zahnutým penisem směrem dolu a trochu do leva... na levou stranu je jen mírně a problém to nijak závažný není, to mě netrápí, ale trápí mě mé zahnutí směrem dolů. Je to přibližně 20-30° , takhle, musím upřesnit, že můj penis jde od kořenu směrem nahoru a v půlce se stáčí směrem dolů, tudíž vypadá jako most, při erekci nebolí a už jsem se s tim narodil. co do šířky se mu nic vytknout nedá, je nadprůměrný a délka je také v pořádku, ale jde mi o můj penis kůli tvaru. S přítelkyní jsem začali nedávno pohlavně žít, ale první noc... jak bych řekl - ať jsem se snažil, tak misionář nešel, prostě ho mám jiným směrem... přítelkyně mi vždy chce při sexu vidět do očí, avšak po první noci měla z toho depresi a odvážili jsme se až dneska, cca tyden, opět si vybrala polohu, o které jsem ji řekl dopředu, že s mým penisem nezvládu, když ji to začalo bolet, tak se urazila a celý večer se na mě mračila a nesnažila se ani hledat kompromis v jiných polohách... jednoduše mi řekla, že pri sexu mi chce vidět do očí a tak jsme se dohádali... v pozdních hodinách už to bylo v klidu, ale pořád mezi námi toto napětí je, za 3 týdny je mi 18 a tak se chci zeptat, kolik by stála operace u urologa na srovnání penisu, zda li to hradí pojišťovna a co je k tomu za potřebí, popřípadě rizika zákroku, četl jsem o nějaké menší citlivosti, ale potřeboval bych to trochu přesněji, jaká je čance na to, že v kalhotách budu mít jen hračku jinak to totiž vypadá, že i když jsme s přítelkyní 6 měsíců, tak si pomalu zkrz to přestáváme rozumět. Nehledám zde vztahovou poradnu, ale spíše možné řešení problému. Odpovědi typu najdi si jinou holku, pošli ji někam prosím nepište, mám ji doopravdy moc rád a nechci ji kůli mému nedostatku znepříjemnit sexualní hrátky. Předem děkuji za odpověď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Obecně se zakřivení penisu doporučujie řešit s urologem v případě, že znemožňuje pohl. styk, neboť léčba zvláště chirurgická, může způsobit poměrně dost závažné komplikace, pravděpodobnost není rozhodně zanedbatelná. Z dotazu vyplývá, že Vy konkrétně žádné problémy nemáte resp. necítíte žádnou bolest, tu cítí pouze partnerka? Nevím, jestli je to jen můj názor, ale partnerčino chování mi připadá celkem sobecké, neboť se situaci nesnaží řešit. Jde totiž o problém společný, nikoliv jen Váš. Doporučuji vyzkoušet i jiné polohy tj. domluvit se na určitém kompromisu resp. je třeba zjistit, jestli bolest není způsobena i jiným problémem. V případě, že zakřivení znemožňuje pohl. styk, by měl být zákrok hrazen ze zdravotního pojištění. Navíc je možné před chirurgickým zákrokem vyzkoušet i konzervativní metody tvz. obstřiky, které mají za cíl zakřivení, alespoň částečně upravit. V každém případě je Váš problém relativně komplikovaný a zcela jistě vyžaduje návštěvu urologa s kterým můžete probrat vhodné řešení Vaší situace. Přes internet je pomoc relativně dost omezená.

Komentáře uživatelů ...

Bader
14. 1. 2012 5:42:04
Nie je dôvod sa hneď rozchádzať, to určite nie. Je škoda, že partnerka nehľadá možnosti riešenia, pretože chyba nemusí byť len vo vašej „neronosti“ . Je dosť možné, že vy podstupite riskantný zákrok, budete podľa svojich predstáv vyzerať, ale i tak bude problém pre možné bolesti u partnerky. Niektoré, ženy potrebujú viac nežnosti , viac skúseností kým sa „otvoria“ . Môžu mať i psychický blok a i tak nedokážu to bez bolesti prežívať. Prosím odskúšajte jej možnosti uvoľnenia prstami. I tu ( ako stále ) používajte veľa lubrikantu. Jedným a potom ak dvoma. Zvláda to? Skúste ju viac „uvoľniť“ a pomaly skúšajte s penisom. Nikdy nie na „sucho“ . Vaša partnerka mi pripadá dosť napätá, strnulá, neuvoľnená keď trvá na kontakte s očami. Akoby sa bála, že sa pozriete inam, na ňu ( jej to prekážke a bráni v pohode v potrebnom uvoľnení ) a potom pri vnikaní môže cítiť bolesť a dokonca tá nemusí súvisieť s vašim hendikepom. Vám sa oplatí zájsť za urológom. Poradiť sa či vaše zahnutie je až tak zlé, že môže vyvolávať spomínaný problém u partnerky. ( Vagína je veľmi elastická a vie sa prispôsobiť rôznym veľkostiam a určite i nejakému zahnutiu ). A zároveň vám odpovie na otázky možných riešení. Môj názor je dobre zvážiť operáciu na tak chúlostivom mieste. Radšej trochu ohnutý“ a funkčný ako rovný s problémami.
Stalor
14. 1. 2012 11:20:32
Používáme lubrikant durex, ale není v tom problém, partnerkku nebolí aní jedním prstem, dvěma, ani třema ( při třech dosahuje silnějších orgazmu, než pri jednom prstu ). ...mlže taky být bolest způsobena tím, že po prvním sexu se jí panenská blána zcela neprotrhla ? předpokládám, že to je taky dost možná kuli tomu, ale kdo ví, nemáme moc příležitostí, takže to jde jen tak jednou za týden.... přitelkyně se mi omluvila a řekla, že se mnou zkusí najít nějaké východisko a nechce mi připust možnost operace, každopádně za urologem si zajdu a zkonzultuju s ním co a jak. Děkuji za radu

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot