33715  14. 1. 2012 13:19:23 - 74107410

Kvalitnejšia erekcia

Dobrý deň,
chcel by som vás požiadať o Váš názor na produkt Vigrx, či by mi pohol pri predčasnej ejakulácii a slabsej erekcii? Chcel by som sa ešte opýtať či existuje nejaký prípravok nazlepšenie erekcie vtom zmysle že sa zmenší uhol erekcie,teda aby penis bol bližšie k telu. Za odpoved pekne dakujem, Peter, 30r.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Produkt je na přírodní bázi, takže by Vám neměl uškodit. Další več je, jestli pomůže. Na stránkách se píše, že přípravek prodlužuje i penis, což se mi tedy zdá jako nesmysl. Nikde jsem se také nedočetl přesné složení. V případě, že chcete přírodní produkt, tak bych spíše volil čistou Macu horskou či Kotvičník zemní ev. jejich kombinaci. Přesný úhel není daný a mění se v závislosti na poloze tj. žádný přípravek na změnu úhlu není třeba.

Komentáře uživatelů ...

Bader
14. 1. 2012 13:36:48
Ten produkt vyskúšajte. Zdá sa, že je na prírodnej báze. Namal by vám poškodiť. A radšej používať takýto ako nejaké nejasné ponuky zo shopov. Penis pri stoporení, môže zvierať rôzny uhol od tela. Nie je nutná žiadna náprava (a ani riešenie bez operácie nie je ) kým ten priam neumožňuje sex. styk. Uhol nie je až tak dôležitý, pretože penis sa i tak po "zasunutí" ohýba.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie