33760  15. 1. 2012 16:02:59 - shy21

Ohnutý penis (smerom dole)

Dobrý deň,
mám 20 rokov a mám trochu zahnutý penis smerom dole. Chcel by som sa opýtať či sa to ohnutie nedá odstrániť prípadne zmierniť aj inak ako chirurgicky - myslím napríklad nejakými cvikmi ( ohýbaním oproti smeru ohybu, samozrejme opatrne) a pod.. Čítal som totiž o rôznych cvikoch na zväčšenie penisu aj čo sa týka dĺžky aj objemu.
Ak nieje stoporený na 100% tak sa dá v ruke narovnať, ináč pri 100% stoporení je to trocha ťažšie. A ešte posledná otázka nemôže ísť len o skrátenie šľachy penisu? Za odpovede srdečne ďakujem. Prikladaám foto - http://www.ulozto.cz/11079066/p-jpg

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Žádné cvičení na Váš problém neexistuje. Jedná se o problémy vazivových pouzder v topořivých tělesech. Vyhledejte urologa a situaci s řešte s ním. Určitých výsledků jde docílit i injekčích aplikací léků přímo do zatvrdliny. Ovšem je třeba říct, že určité zakřivení je zcela normální a v případě, že Vám neznemožňuje pohl. styk, nedoporučuji zakřivení řešit.

Komentáře uživatelů ...

Bader
15. 1. 2012 21:07:46
Žiadne cviky nepomôžu. Pomohla by asi korekcia operáciou. Ak ale môžem poradiť NERIEŠTE to. Akýkoľvek zásah by mohol spôsobiť iné problémy napr. s erekciou. A určite pre malé zahnutie nebudete riskovať oveľa väčšie problémy. Váš stav nie je až tak akútny. V konečnom dôsledku pri styku i tak dochádza k ohnutiu penisu i keď sa to nezdá.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot