33794  16. 1. 2012 1:14:21 - Rohl29

Předčasná ejakulace do několika vteřin

Mám takový problém, je mi 18 let a bojím se, že trpím předčasnou ejakulací. Sex jsem měl zatím jen s 2 partnerkami, přičemž s tou druhou zatím jen jednou (nová známost). Jde o to, že moc dlouho nevydržím. Už při samotném mazlení i když mě partnerka jen "stimuluje" tak cítím, že to na mě jde. A když dojde k samotnému styku, je to otázka jen několika vteřin. Zkoušel jsem i před návštěvou své slečny doma masturbovat, abych později vydržel déle, ale bez výsledku. Vůbec nevím co mám dělat nebo co dělám špatně, před partnerkou se cítím velmi trapně a pokaždé se bojím, že to zase zkazím. Nevím jestli to je tím, že jsem mladý a mám málo zkušeností nebo tím, že se mnou opravdu není něco v pořádku. Každopádně mě to dost trápí a kvůli se trochu se i bojím nových vztahů, protože vím, že ne každá má pro toto pochopení.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Doporčuji pročíst staší dotazy, kde je vše podrobně popsáno. Na začátku sex. života jsou podobné problémy normální a není nutné je řešit, časem dojde k úpravě. V případě, že bude situace dlouhodobě přetrvávat, doporučím vyhledat sexuologa.

Komentáře uživatelů ...

Bader
16. 1. 2012 8:10:33
Ste zdravý nemajte obavy. To č sa vám deje nie je nič zvláštne. Správne ste to pomenoval - mladý,málo skúsenosti, plný očakávania a napätý. Nič zlé nerobíte. Snáď jednu vec - máte strach z ďalšieho kontaktu. Tým strachom si škodíte až sa pridružia i problémy s erekciou. Berte to športovo. Ste veľmi mladý o chvíľu to môžete zopakovať. píšete, že partnerka je chápavá. Tak to berte ako súčasť prvej predohry. Po prvom i keď skoršom výkone si krátku pauzu vyplňte mazlením, pekným slovom. Nemajte obavy trochu skúsenosti a bude všetko v poriadku tak ako si predstavujete.
ladza
18. 1. 2012 0:11:39
mam stejny problem ale partnerek jsem mel podstatne vic a casteji je mi 22 let a opravdu me to trapi uz nevym co mam delat potrebuju odbonou pomoc muzete mi poradit

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie