33848  17. 1. 2012 21:05:18 - lealea

Opakováný zánět

Dobrý den,
prosím o pomoc! Už jsem opravdu bezradná. Už mě tak 2 roky trápí stabilně výtoky a záněty pochvy. Je mi to strašně nepříjemné, protože to silně zapáchá, pořád se musím sprchovat, hygienu opravdu dodržuji. Když jdu do společnosti, tak musím zásadně s vložkou, měla jsem gynekologa, který mi psal jen samé kanesteny, klotrimazoly, změnila jsem i lékaře ale je to pořád stejné. Měla jsem různé léky na zavádění. Magmiror atd... Ale pomohlo to jen v průběhu co jsem brala. Jakmile jsem plato dobrala, bylo to zpět, když jdu spát, budím se tím, že mám pořád "mokro"ráno jsem jak kdybych se pomočila. Je to hrozně nepříjemné, vadí mi to i v sexuálním životě, protože mám pocit,že stále zapáchám,manželovi se straním, protože mám strach že ucítí to co pořád já. Musím se několikrát denně převlékat. Nejen spodní prádlo ale i kalhoty. Prosím Vás poraďte mi něco co mi opravdu pomůže, protože to co mi lékařka píše je opravdu vždycky jen chvilkové. Nevím jak se toho zbavit a jsem už opravdu zoufalá

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Situaci je nutné konzultovat na imunologii. Opakované výtoky, zápach atp. jsou způsobeny nejčastěji kvasinkami, které se přemnoží při oslabeném IS ev. nevhodné životosprávě.

Komentáře uživatelů ...

lily151
18. 1. 2012 20:53:52
Toto sa tu uz riesilo,precitajte si stare odkazy,mozu vam pomoct. V strucnosti: problem moze byt aj v prilisnej hygiene, v nespravnej hygiene(gely, drazdive prasky), v tesnom obleceni...Vo vasom pripade by bolo vhodne vysetrenie na imunologii. Tiez by pomohlo keby ste napisali ake su povody zapalov, potom vam viem povedat viac(mykoza, crevne bakterie, streptokok...vsetko naraz?)

Výtoky Menstruace Antikoncepce Bolest v podbřišku Escapelle Vynechání pilulky