33885  18. 1. 2012 22:51:54 - Arwis

Nechuť k sexu

Dobrý den,
od porodu to jde u nás se sexuálnim životem z kopce. Po porodu mě celkem dlouho po každém styku strašně bolela a pálila, ale to se vyřešilo. Sama jsem pak chuť na sex neměla, ale podud si přítel hrál s mýma bradavkama, tak mě to vzrušovalo, ale od té doby co jsem přestala kojit, bradavky nefungují a nemůžu najít nic jinýho co by to nahradilo. Poraďte prosím co mám dělat abych zas měla chuť na sex.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Je možné, že po kojení se dočasně změnila citlivost bradavek. Chce to pouze čas ev. hledat s přítelem další možnosti. V případě, že bude problém dlouhodobého charakteru, doporučuji se poradit s gynekologem/sexuologem.

Komentáře uživatelů ...

nevimjmeno
21. 1. 2012 23:49:24
co zkusit krátkou masturbaci od přítele třeba ale ne až do udělání jen na vzrušení nebo orální sex?:) určitě to nějak půjde... ;-)no mě stačí když si šáhnu jenom na penis i třeba přes kalhoty nebo když nějaká holka nebo ženská nebo já udělá(m) bublinu ze žvejkačky a hned doma musím masturbovat ... no jo no prostě každýho člověka vzrušuje něco jiné a každej si musí příjt co ho nejvíc vzrušuje:)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie