33920  19. 1. 2012 20:58:22 - Peto25

Neviem o čo ide

Dobrý deň.
Ja by som sa chcel spytať ohladom môjho problemu,ktory nastatal asi pred 2 dnami, ked sa mi v oblasti genitalii začala robiť akasi hrčka,alebo neviem čo to je. Ma to podlhovasty tvar a velmi to pripomina taku bolestivu podkožnu vyražku. Aj sa to tak sprava ako vyražka, len to nema nejaky stred, alebo iba zatial, kedže to mam iba druhy den. Je to pri dotyku dosť bolestive a kedže je to na takomto mieste ,tak aj pri chôdzi. Čital som o rôznych problemoch a tak neviem či sa mam strachovať.Nemôžem zajsť k Dr., lebo som v skuškovom obdobi, tak sa chcem spytať či na to da kupiť niečo napr. v lekarni. Mam 20 rokov a v živote mam iba 1 sexualnu partnerku už 2 roky. Dakujem

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Neviem o čo ide

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Jde o zánět maz. žlázy. Doporučuji 3-4x denně mazat mastí Sudocrem. V případě, že problém do 10 dní neustoupí či se dokonce začne zvětšovat, doporučím vyhledat kožního lékaře.

Komentáře uživatelů ...

Bader
20. 1. 2012 16:20:59
Pôjde o bežnú podkožnú vyrážku. Nevytláčajte ju. Predĺži sa hojenie. Určite už máte vlastné skúsenosti ako sa o podobné vyrážky na inom mieste tela starať. A máte svoj liek a spôsob. Kľudne ho použite.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot