33978  22. 1. 2012 10:36:35 - bonni

Velmi bolestivý vstup penisom

Dobrý den,
chtěla jsem se poradit o mém problému nevím co s ním a do gynekologa si asi pravděpodobně zajdu, ale nejdřív se chci zeptat vás. Mám takový poblém:
když můj přítel už chce do mě vniknout penisem -vnikne ale pak nastana bolest někdy je nesnesitelna někdy jen nepříjemná,bývá to bolest štípání někdy i bolest z vniknutí jakovy na sílu.tak sme začali používat lubrikační gel na začátku to bylo skvělé jakoby už bylo po problému.ale po čase problém zase přišel.ani lubrikační gel už nepomáhá,pomáhá jen v tom že lépe do mě vnikne ale bolest je stejná.kvůli tomuto problému už i přestávám mit chuť na pohlavní styk. a když ho mám pořád je strach co když to zase začne bolet,a vždycky to začne bolet.nevím co mám dělat.
Děkuji za odpověď

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Bez vyšetření těžko vyvozovat jakékoliv závěry. Obraťte se tedy prosím na Vašeho gynekologa, který Vás vyšetří a objasní možnou přičinu.

Komentáře uživatelů ...

Bader
22. 1. 2012 14:13:25
Toho gynekológa vyhľadajte určite, aby vylúčil nejaké zjavné problémy. Váš problém ale skôr bude psychického rázu. Nejaký blok, ktorý vám bráni v uvoľnení. Váš partner musí byť obzvlášť tolerantný, citlivý a trpezlivý, aby vás pripravil a maximálne uvoľnil. Možno by pomohlo i deci vínka. ( nie viac ) - proste stratiť zábrany a zahodiť strach, ktorý asi podvedome vám bráni vo vašich aktivitách.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie