33981  22. 1. 2012 14:25:39 - Lucie123

Léčba v nemocnici

Dobrý den,
prosím vás mám opět dotaz ohledně syfilisu. Volala jsem do naší fakultní nemocnice v Olomouci a paní doktorka mi tam řekla, že léčba MUSÍ probíhat v nemocnici a VŽDY se léčí tři týdny. Mám teď strach jít na testy protože nemůžu si dovolit a nechci ležet v nemocnici. Jsem prvním rokem na VŠ mám zrovna zkouškové období. A tři týdny je hrozně dlouhá doba. Prosím Vás nevíte o jiné léčebně než FNOL? Jsem rozrušená zda jít na testy a být 3 týdny v nemocnici nebo radši to nechat být. Vím že je tu ještě pravděpodobnost, že je vše v pořádku, když jsem na testech po 5 týdnech byla, ale v případě že není tak z předstvay 3 týdny v nemocnici nemužu ani spát. Prosím poraďte co dělat.
Děkuji

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Moc dobře nevím jakou odpověď ode mne chcete šlyšet. Jak jsem již řekl, léčba syfilisu probíhá VŽDY v nemocnici tj. hospitalizace je ze zákona nutná! Nevím jakou školu přesně studujete, ale v případě zdravotních důvodů Vám škola absenci omluví příp. Vám umožní zameškanou látku nahradit. Upozorňuji na fakt, že samotné otestování neznamená 3 týdenní hospitalizaci. Ta je nutná pouze v případě pozitivity. V případě, že máte pochybnosti, zajděte si na testy znovu.

Komentáře uživatelů ...

Lucie123
22. 1. 2012 14:43:25
Ted jsem naví zjistila že mám na jazyku asi tak dvoucentimetrový červený aft nebo co to je. Je to hned vepředu a je to lehce vystouplé mám staršný strach. Na fotce to nejde vidět ale já ho citim navíc je takový horký. Dnes jsou to již 4 měsíce. C listopadu jsem brala penicilin nemužou být tím potlačeny ty příznaky?