33994  22. 1. 2012 18:54:34 - Martin94

Předkožka

Dobrý den.
Jmenuji se Martin a je mi 17 let. S přítelkyní jsme měly pohlavní styk a od rána nemůžu vrátit překošku zpátky.Ne a ne se vrátit nazpátek. Zkoušel jsem ji i prsty vrátit, ale když ji natáhnu nazpátek, tak mi zase sjede.¨Je mi to celkem nepříjemné, jak se žalud dotýká spodního prádla. Prosím poraďte, jestli je tohle normální a popřípadě, kdy se to vrátí do normálu :-) Předem děkuji za odpověď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že není předkožka "zaškrcena", nejedná se o žádný problém resp. do pár hodin by se mělo vše vrátit do normálu. Nejsou třeba žádná opatření. Byl to Váš 1. pohl. styk ? Vyskytl se u Vás tento problém již v minulosti?

Komentáře uživatelů ...

Bader
23. 1. 2012 5:39:55
Ak bežne máte žaluď prekrytý predkožkou nie je prirodzené, aby sa nevracala naspäť. Predpokladám, že po pár hodinách sa vám to podarilo. Penis sa dostal do normálu. Obnažený žaluď ak nie ste na to zvyknutý, v spodnom prádle je dosť citlivý. Lepšie je nosiť v tedy slipy. Je možné, že sa vám to bude opakovať. Môže ísť o mierne zúženú predkožku. Ak by sa to opakovalo požite trochu výživného krému. Ak ani to nepomôže poraďte sa s urológom. Skôr predpokladám, že si na uvedený stav zvyknete ak nebudú ďalšie problémy.
loket
23. 1. 2012 17:57:15
Jestli ta předkožka neškrtí, tak je všechno v pořádku. Žalud si časem zvykne.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot