340  15. 1. 2009 10:30:40

6elezitá chuť v ústach, tehotenstvo?

Dobrý deň, mňa zaujíma, s manželom sme mali nechránený sex 3 dni pre MS, MS mi mešká 3 deň. Na druhý deň "po" ma pobolievali prsia, čo normálne ma bolievajú týž.pred MS.Už druhý deň mám v ústach železitú chuť a také mierne jemnučké bolesti v podbrušku. Kedy si mám urobiť test? Ďakujem krásne za odpoveď.

Kacenka   Kacenka [Porodní asistentka]
Takže ak som to správne pochopila, teraz, čo ste mala dostať menštruáciu, tak ste ju nedostala a mešká vám už tretí deň?!? Mali ste v priebehu tohto mesiaca nechránený styk, alebo len tie tri dni, o ktorých píšete v otázke? Takže jedine, čo vám môžem doporučiť je, urobiť si tehotenský test. Pri negatívnom výsledku a stálom vynechaní menštruačného krvácania, skúste test zopakovať o ďalšie dva dni. Či výsledok bude pozitívny alebo negatívny do dvoch týždňoch od vynechania menštruácie sa objednajte k lekárovi.

Komentáře uživatelů ...

15. 1. 2009 18:14:30
No áno mali sme nechranený sex len tretí deň pred dostaním MS a potom ešte aj nasledujúci deň. Je možné otehotnieť 3 dni pred dostaním MS?
15. 1. 2009 20:19:26
Môže byť, pokiaľ u vás prebehla ovulácia. Nie je to síce také časté, pretože k ovulácii obyčajne dochádza v strede menštruačného cyklu a vajíčko je schopné oplodnenia 12 až 24 hodín po ovulácii.

Příznaky těhotenství Krvácení Léky Neplodnost Šestinedělí Ultrazvuk