34028  23. 1. 2012 16:50:54 - weruschka

Bolest při pohlavním styku

Dobrý den,
obracím se na vás se svým problémem bolestivosti. Jsem 9 měsíců po porodu prodělala jsem rychlý porod každý mi říkal že bezproblémový až na jedno malej mě při porodu natrhl ramínkama pochvu na pravé straně a museli mě delší dobu šít. Nevím zda to má na to nějaký vliv. Ginekolog mi přitom 8 neděl od porodu řekl že jsem zcela zahojená a že je vše v pořádku. To jsme ovšem s partnerem ještě neměli sex a tak jsme nevěděli jak to bude vše probíhat. A teď k mému problému nejen že mne to bolí i při sexu ale i při drážděním prsty jsem velmi citlivá a bolestivá zejména u vstupu do pochvy ale i vevnitř hlavně v těch místech kde mne šili po porodu zdá se mi jako bych v těch místech úplně ztratila pružnost pak mne to také bolí když přítel zajede moc hluboko.Upozorňuji že lubrikanty jsme vyzkoušeli a jsou zcela bez výsledku sice to klouže o něco lépe ale bolí to úplně stejně. Řekla bych že jsem i méně vlhká ale slyšela jsem že tento problém je spojený s nízkým prokrvením což nechápu já jsem prokrvená natolik že na sebe nemohu ani sáhnout jak to bolí. Bolí mne to při předehře (to se dá ještě vydržet) při styku (už se to dá s těží vydržet) i po něm (bolí to a pomáhá jen vlažná sprcha, mastička a čas). Dalo by se říct že jediné co si užívám je dráždění jazykem od partnera ale o tom pravém užívání se nedá mluvit když při tom pomyslím co mě za chvíli čeká. Mého partnera to také trápí neví co má dělat aby mne to nebolelo a tak teď zase abstinujeme do té doby než najdeme nějaké řešení. Někde jsem četla že na bolestivost může mít vliv to jakou nízkohormonální antikoncepci dotyčná bere že prý to má také vliv. Prosím o jakoukoli radu nebo pomoc. Chystám se co nejdříve ke gynekologovi na prevenci a chci se s ním o tom pobavit, ale moc se bojim, že jediné co mi poradí bude lubrikační gel.:-( A tak jsem napsala i sem abych získala i další názor děkuji za jakoukoli radu.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Přes internet lze problém jen těžko hodnotit. Je nutné vyšetření. V případě, že Váš gynekolog nevidí žádný problém, doporučuji se obrátit na dalšího specialistu v oboru a vyžádat si další názor. Je možné, že situaci bude vidět odlišně a pomůže Vám. Při řešení dlouhodobých problémů, je vždy vhodné stav konzultovat s více specialisty, neboť každý může mít na problém odlišný úhel pohledu.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie