34073  24. 1. 2012 17:25:17 - gibsonka

Zvýšená chuť na sex

Dobrý den.
Ocitla jsem se ve, pro mě, velmi nezvyklé a nové situaci. Po dlouhodobém partnerském vztahu jsem náhle sama. Problém je v tom, že opravdu znatnelně strádám v oblasti sexu. Začala jsem na sobě pociťovat velmi patrnou chuť na sex, která opravdu dorůstá bizarních rozměrů. Na sex myslím opravdu často, vzrušujě mě každá znímka nebo každá událost, co mi ho připomíná. V noci nemůžu téměř spát, protože cítím neustále takový ,,pocit nevybouření". Řeším to častým sebeuspokojováním. Mám pocit, že se mě to ale dotýká už i v oblasti psychické - tím myslím hlavně tu nespavost. Nikdy jsem toto před tím nezažila, i když jsem bez partnera bývala. Je mi 19 let, hormonální antikoncepci neberu, ani jiné prášky neberu. Nemůžou na to mít vliv například injekce a kortikoidy, které jsem dostávala do kolena? Nic jiného mě nenapadá a nevím, jak to mám momentálně řešit, protože mi přijde už jako nenormální problém.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Kortikoidy zvýšené libido opravdu nezpůsobují. Každý jedinec má svoje sex. potřeby a potlačovat je opravdu nemá smysl. Jako optimální řešení bych viděl najít si partnera. V případě, že nechcete jít touto cestou, zkuste si najít nějakou činnost, která Vás dostatečně zaměstná.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie