34074  24. 1. 2012 17:30:11 - nikola02

Bolest po masturbaci

Dobrý den,
z většiny případů mívám po masturbaci silnou bolest v oblasti podbřišku, resp. vaječníků. Tuto bolest občas pociťuji dokonce PŘED stykem s partnerem, jednou či dvarát se mi stalo, že i během styku. Bolest není pálivá ani ostrá, spíš tupá - úplně stejně mě to takto bolí první den menstruace. Vím, že mám cysty na vaječníkách, doktor říkal, že jsou malé, ale je jich hodně. Může to být způsobeno tímto? Je potom ale normální mít pocit orgasmu spojený s pocitem bolesti? Bolest trvá i několik minut a ačkoliv touhu masturbace mohu zredukovat na minimum, přesto mě tato bolest děsí. Problém mě trápí zhruba 3 - 4 měsíce. Bolest necítím v období těsně po mentruaci a když mám ovulaci, tak také ne. Jindy ji ale citím třeba dva týdny před menstruací (neberu už rok HA, takže menstruaci mívám vždy o týden až dva spožděnou a cyklus se mi zatím nesutálil).
Děkuji za odpověď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Ano, problém může být opravdu způsoben polycystickými vaječníky. Bohužel nelze jej řešit přes internet. Je nutné se podrobit gynekologickému vyšetření a společně s lékařem se pokusit najít přesnou vyvolávající příčinu a odpovídající léčbu.

Komentáře uživatelů ...

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie