34082  24. 1. 2012 20:19:11 - bettyboop

Svědění penisu

Dobrý den,
můj přítel poslední dobou vždy týden před mou menstruací má po sexu svědění penisu a občas mu vyskáčou červené flíčky na žaludu. Vždy jdu za svým gynekologem a nechám si udělat stěry a vždy jsou na různé mykotické záněty negativní. Přítel byl už i na kožním a také mu vše vyšlo negativní. Beru antikoncepci a proto jsem se chtěla zeptat jestli to nemůže být nějaká alergie na poševní sekret před menstruací, protože vždy po menstruaci se to vrátí do normálu.Můj gynekolog mi řekl, že to je nejspíš alergie, ale jak ji máme léčit? Kožní lékařka vůbec nepomohla. Pomohlo by vysadit například antikoncepci? Dříve se nám to nestávalo. Předem děkuji za radu.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Přikláním se k názoru, že jde o alergickou reakci. HAK s problémem souviset nebude. Doporučuji určitý čas provozovat chráněný pohl. styk a zjistit, jestli to situaci vyřeší. Alergické reakce se příp. dají tlumit antihistamiky, ale jde jen o potlačování projevů. V případě, že jde opravdu o alergii a nezaberou ani antihistaminika, bude nutné vyloučit spouštěče reakce tj. nechráněný pohl. styk.

Komentáře uživatelů ...

Bader
25. 1. 2012 6:00:54
Aby ste zistili či je to alergia používajte na čas prezervatív. Zároveň ak ide o iný problém je možné, že sa trochu "ukľudní". Ale najskôr to bude nejaký nedoliečený opakujúci sa zápal. Žiadal by som ďalšie testy.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot