34202  27. 1. 2012 23:44:24 - Jirka14

Bulka na penisu

Dobrý den,
je mi 14 let a pohlvní styk jsem ještě neměl. Asi před měsícem jsem objevil na svém penisu bulku. Jednoho večera jsem se koukal na televizi a bulka mi praskla a začala mi z toho malinko téci krev. Kapesníčkem jsem si krev utřel a šel spát. Odbyl asi týden a já si až teďkon všimnul že bulka je tam pořád akorát je vystouplejší má v sobě bílou tekutinu a na dotyk je citlivá. Prosím poradí mi s tím někdo,jsem z toho hrozně ve stresu a svěřovat se s tím nikomu nechci natož rodičům.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Půjde o zánět maz. žlázy. V případě, že se situace zhoršuje, doporučuji se svěřit rodičům a společně vyhledejte pediatra, který situaci posoudí a ev. odešle k dalším specialistům. Rozhodně není proč se stydět. Myslím, že zdraví resp. vyřešení problému je určitě důležitější.

Komentáře uživatelů ...

kilokilo
29. 1. 2012 14:14:07
Niesom doktor ale mal som to aj ja je to hnys chod za doktorom on ti to vyberie dost to bili mla som asi 9 a samzorejme zamikal som sa pred rodicmi ked som sa sprchoval a oflakol som umyvanie penisu chod za doktorom vyberieti to ale dost to poli

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot