34474  4. 2. 2012 15:50:44 - Apollo

Nedokáže pri mne nikto vydržať

Dobrý deň.
Potreboval by som poradit, mal som uz viac vztahov,ale ani jeden mi nevydrzal velmi dlho. Zvycajne to boli tak 3 mesiace. Nechodim po krcmach, nefajcim, nebeham za dievcatami ani nemam vonku ziadnu "bandu" kamosov s ktorymi by som robil somariny ako vacsina mladich ludi, taktiez som veriaci a viem rozlisit co je dobre a co zle. A strasne ma trapi ze si nedokazem najst trvaly vztah. Proste, stale ked mam vztah, je to o tom istom. Prve mesiace su uzasne, az potom ku koncu, je to akoby stale o tom istom az dievca zo dna na den zo slov ze ma miluje mi napise prepac. Momentalne mam vztah, o par dni to budu tri mesiace. Ale strasne sa bojim ze to dopadne tak ako minule vztahy, posledne dni mi pride cudna a nechcem stratit aj ju. Strasne ma to trapi, nechuti mi jest a spim velmi malo.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Nie vždy hneď prvý vzťah je ten pravý a niekedy človek musí proste hľadať. Okrem toho, to, že Vám vzťah vydrží len 3mesiace, môže byť aj úplná náhoda. Netrápte sa čo bude o pár dní či mesiacov. Sústreďte sa na to, že tento vzťah máte. Ak sa Vám priateľka zdá čudná, tak sa jej spýtajte čo sa deje. Povedzte jej aj o svojej obave, že všetky vzťahy Vám končia po troch mesiacoch a sa bojíte, že sa to znova zopakuje. Možno Vám povie, ak tam niečo je, čo by ste mohli zmeniť.

Komentáře uživatelů ...

luna12345
10. 2. 2012 20:08:56
Aké sú Vaše záľuby, nemá pocit, že ju nejak obmedzujete, alebo napríklad, (nechcem byť krutá, prepáčte) či napríklad sa im vzťah nezdá "nezáživný". Nechcela som Vás uraziť, len sa pýtam.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy