34500  5. 2. 2012 11:01:54 - esterella

Pochybnosti

Zdravím, mám jeden velký problém.
Jsme s přítelem spolu už skoro rok. Je nám krásně, mně je s ním taky nádherně. Dělá vše proto abych se měla krásně, nikdy mně nepodvedl ani žadný jiný problém. Jenomže já mám obrovský problém, přišli v mé hlavě pochybnosti jestli je to ten správný, jestli třeba když ty myšlenky přišly jestli to neznamená že musí být konec, pořád myslím na to že jestli spolu máme být atd. Každý den pláču a nedokažu na to přestat myslet. S přítelem je mi krásně, když jsem s ním na vše zapomenu. Je nejlepší chci s ním být hodně dlouho. Ale chci zapomenout na to co se mi honí v hlavě, myslíte že když na něco přestanu myslet, nebudu si to přiznávat že to půjde pryč? Prosím jsem zoufalá strašně moc, nechci o partnera přijít.

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Neviem ako chcete dosiahnuť to, aby ste prestali myslieť. Ale skúste sa viac sústrediť na to ako Vám vo vzťahu je teraz. Ak Vám je tak krásne, nekazte si to tým, že budete rozmýšľať na tým, čo bude zajtra či pozajtra. Tým totiž, že už teraz rozmýšľate na tým, že čo aj Vám to nevýjde, sa pripravujete o krásne chvíle, ktoré máte teraz!

Komentáře uživatelů ...

Bader
5. 2. 2012 12:29:21
Ste veľmi zamilovaná a čas ktorý s ním netrávite vám pripadá zbytočný. Aspoň si zavolajte. Trochu sa naučte vašemu partnerovi veriť. Ak je to všetko tak ako píšete on nemá určite dôvod vás nechať. Zamestnajte sa tak aby vás podobné myšlienky obhádzali.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy