34543  6. 2. 2012 12:37:25 - misiak28

Nechce mi nič papať

Dobrý deň,
mam rocneho synceka este stale je kojeni, skusam ho naucit na stravu polievky, masko, ovocie nechce mi skoro vobec nic sem tam spapa trosku polievky alebo trosku ustipne s bananika, ale uz som zufala ako ho mam naucit papat. V noci sa mi vela budi asi aj kvoli tomu, ze mu moje mliecko nestaci ale pritom ma dobru vahu ako ma mat tak pekne pribera len by som chcela obmedzit kojenie a naucit ho papat. Neviem ako mam postupovat. Ďakujem

Petulle   Petulle [Všeobecná sestra]
Malému zřejmě nejvíc chutná Vaše mlíčko a není se čemu divit, je sladké a lahodné :) Zkuste si vždy předem odstříkat trochu mléka a připravujte z něj všechny příkrmy (např jej přidejte k nemléčné kaši, zamíchejte do ovocné přesnídávky nebo masozeleninového příkrmu...) - malý tam bude cítit Vaše mlíčko a bude mu příkrm více "vonět" ;)

Komentáře uživatelů ...

Bader
6. 2. 2012 13:42:31
Nerobte nič na silu. Berte malého taký aký je. Vôbec nevadí, že iné nechce. Ale určite pokusy robte ďalej. Prekvapí vás!! a začne papať všetko. Je úplne super, že ešte, môžete kojiť. Ak chcete prestať tak prosím len kvôli veľmi vážnemu dôvodu. Nič lepšie mu dať zatiaľ nemôžete. V noci to môže byť iný dôvod. Ponúknite mu i detský čajík. Buďte trpezlivá, oplatí sa vám to!!!

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí