34617  8. 2. 2012 8:26:29 - juro252525

Pretrvávajúce pálenie v močovej trubici

Dobrý deň,
bol som na urologii na vytere z uretry na nes inf, chlamydie, mycoplasmy a ureaplasmy a na odbere krvi. Vsetky vysledky su negativne. Mam vsak nadalej striedavo palenie v mocovej trubici, bolest semennikov, silne stipanie konecnika a bolesti v roznych castiach brucha. Do ambulancie som prisiel samozrejme nevymoceny, ale v noci som mal v spanku poluciu (o 3.30 hod.) Vyter som absolvoval o 7.30 hod. Lekarovi som to nespomenul a nie som si isty, ci tato polucia nemohla nejak ovplyvnit vysledky testov. Ako mam podla Vas postupovat dalej? Dakujem za odpoved!

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě výše zmíněných příznaků je také velmi vhodné provést kultivační vyšetření moče, neboť se o zmiňované patogeny jednat nemusí, ale jde např. o bakterie, které výše zmíněné cílené vyšetření nezachytí. Také by bylo velmi vhodné provést vyšetření CRP, které odhalí možnou probíhající infekci v organismu.

Komentáře uživatelů ...

mato11111
29. 2. 2012 16:56:50
juro252525 chcel by som sa spitat ci uz vam to preslo ja mam take iste priznaky ako vy aj tie iste visetrenia mam zasebo ktomu som bol aj na MR a tiez mi povedali ze mi nic nieje ze mam trochu zvecenu prostatu a stoho ze mozem mat tie bolesti brucha za kazdu radu dakujem

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot