34825  13. 2. 2012 21:44:16 - Woliis

Uretralní syndróm

Dobrý den.
Mojim partnerkam, jak minule(vztah 9let) tak současné (1rok) se vrací výtok a svědení. Po styku semnou. Pokaždé řešeno u urologa. Vyšetření u mě: stěry, moč,sperma, vše negativní. Ted nasazeny antibiotika. Problém zůstava,jak u mě tak u patrnerky u me vyrážka a svědení max 2dny. Už jsem zoufalí, pomuže mi obřízka?nebo mám cukrovku? Díky za odpověd

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Je zapotřebí, aby byla vyšetřena i partnerka. Na dálku je opravdu velmi těžké určit příčinu problému. Doporučuji měsíc praktikovat chráněnou soulož a uvidíte, jestli dojde ke zplešení. Myslím, že obřízka stav nezmění. Na diabetes nic neukazuje. V každém případě je při léčbě nutné současné přeléčení obou partnerů a po dobu léčby se chránit kondomem, aby nedocházelo k neustálému přenosu infekce.

Komentáře uživatelů ...

Evvka
6. 3. 2012 18:06:14
Moji známou taky dost trápily poševní záněty. Chodila s tím ke své gynekoložce, manžel se léčil na kožním. Oba dělali, co doktoři řekli, ale pořád se to vracelo. Tak potom manželovi doktorka navrhla jestli, si nechce nechat udělat obřízku. Zvážili to a on na ni šel. Důležitá byla rada doktorky, že je potřeba odstranit té předkožky co nejvíc. Takže po operaci má penis i ochablý bez jakýkoliv kožních záhybů a tedy nikde není vlhko, ani jiné místo, kde by se drželo smegma nebo kvasinky. Nyní, je už několik let úplně bez potíží, a se sexem je spokojená víc než předtím. Pan doktor má pravdu, že když se udělá normální volná obřízka, tak to asi moc nepomůže.
Woliis
19. 8. 2012 15:20:52
Je i nejake mydlo,kterym bych se pred stykem umyl,aby nedoslo k prenosu techto bakterii?klasicke mydlo asi ne.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot