34942  17. 2. 2012 19:01:04 - drkovcim

Tabletky na podporu erekcie

Ahojte,
mam iste osobné problémy ktoré si musím vyriešiť, a k tomu som prednedávnom začal mať problémy s erekciou čo mi zrovna k pohode nepomáha. Chcel by som vás požiadať o radu ktoré tabletky na podporu erekcie sú najlepšie. (nechcem viagru a ani tabletky či afrodiziaka ktoré musím brať pravidelne) premýšľam nad týmito výrobkami CLAVIN, LIDERIN, Aphrodisia máte s nimi niekto skúsenosti?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Osobně si myslím, že jakmile se podaří vyřešit osobní problémy, vrátí se vše do pořádku a užívání přípravků nebude nutné. Všechny zmíněné produkty pracují na stejném principu a mají velmi podobné složení, rozhodnutí tedy nechavám na Vás, ev. poradí zdejší uživatelé.

Komentáře uživatelů ...

karlos.s
21. 2. 2012 9:10:41
Mám dobré zkušenosti s clavinem. Už jsem ho vyzkoušel několikrát a nikdy mě to nezklamalo. Na ten problém s erekcí už pak nemusím myslet, erekce je kvalitní po celou dobu a dokážu to dělat i celé hodiny. Liderin ani Aphrodisia jsem nezkoušel, ale liderin měl někde špatné recenze.

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie