34950  17. 2. 2012 21:07:02 - HelpMePlease

1 mesiac po operácii

Mam presne 1 mesiac po operacii VARIKOKELY. Picha ma trochu v boku. Je mozne ze sa mi to tak rychlo vratilo? Týmto tempom ma budu operovat 4 x do roka a to sa mi nepaci. Ked budem stary budem mat same jazvy. Nemam problemi so semenikom. Za odpoved vopred dakujem :)

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Kdy máte naplánovanou další kontrolu. V případě, že je i po měsíci boelstivost přetrvává, doporučuji se obrátit na ošetřujícího lékaře, který Vás vyšetří. Přes internet nemohu žádné závěry vyvozovat. Recidiva je možná, ale v případě, že jste dodržel pooperační pokyny, je riziko opětovného vzniku malé.

Komentáře uživatelů ...

HelpMePlease
21. 2. 2012 20:00:51
Este sa chcem k opytat ci po operacii mozu byt problemi s dychanim alebo so srdcom . Som 1 mesiac po operacii a stale niesom vo svojej kozy :( Dost sa bojim mam 17 rokov . Mam pocit aj ze sa mi tazsie dycha , a v cera ma aj pichlo v srdci :( Bolest v boku moze byt sposobene tim ze sa mi to stale este hoji ? Alebo sa mi to uz vratilo . Dakujem za odpovede
Specialista [Internista]
23. 2. 2012 18:48:50
V srdci Vás urči "nepíchlo". Došlo k podráždění mezižeberních nervů, které je charakteristické krátkodobou intenzivní bolestí, prohlubující se při nádechu. Nejde o žádný závažný problém a není nutné jej řešit.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot