35164  24. 2. 2012 7:31:50 - bezda

Přetahování penisu a trhlinky

Dobrý den,
přetahujeme penis u dítěte od 3 měsíců. Jde to pomalu. Včera jsme byli u pediatra a ta mu přetáhla penis moc, doma jsem zjistila že tam má trhlinky. Co mám nyní dělat. Pokud nemám teď přetahovat, za jak dlouho se uzdraví a co pak aby neměl srůsty. Půjde přetahování hůře? Děkuji za odpovědi

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Můžete používat např. odvar z řepíku, který urychlí hojení. V případě problémů s předkožkou, doporučuji konzultovat s dětským urologem.

Komentáře uživatelů ...

Bader
26. 2. 2012 5:37:22
Už keď to spravil ( čo myslím nemusel, ešte bol čas, zbytočne spôsobil tie trhlinky ) bolo by nevhodné to opäť nechať "prilepiť", ale šetrne, aby ste nespôsobili malému ďalšie problémy. Opätovne jemne sťahovať nie každý deň -1-2 dni pauza- hneď po kúpeli ( až po dostatočnom zvláčnení pokožky ) malému predkožku. Stačí raz a potom použiť výživný jemný detský!!!!! krém a tak stiahnuť naspäť. Sledovať či ho to neštípe. Ak bude veľmi kopať nožičkami - umyť a nedať nič. Na druhýkrát niečo iné. Pri umývaní len detské mydlá, alebo pár dní na intim. miesta len teplú vodu. Je nutné aby sa jazvičky zahojili, a predkožka neprirástla. Neskôr 2-3 roky bude vhodné i malého naučiť, aby pri kúpaní si sám predkožku stiahol aspoň 2x za týždeň.

Stolice u dětí Předkožka u dětí Dětská strava Spánek u dětí