35177  24. 2. 2012 18:45:30 - Matos

Občasná bolest varlete

Chtěl jsem se zeptat, zatím jen informativně předtím než bych někam zašel. Zkrátka když masturbuji hodně dlouho a nebo mě chvilku draždí přítelkyně, z ničeho nic mě začnou bolet varlata, většinou jen jedno. Trvá to tak hodinu možná dýl a potom to přestane. Nic méně je to velmi nepříjemné a nahání mi to akorát strach, ale možná zbytečně. Jinak nikdy mě to nebolí, varlata jsou stejně velká. Když ale masturbuji normální dobu nic se neděje. Je mi 17, nedávno jsem měl problém s hemeroidy, nikdy jsem neměl ale problém s penisem atd. Může to být způsobeno tím, že jsem ještě panic ? Předem děkuji.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že nedojde k ejalakulaci či je dráždění dlouhodobé (do ejakulace), může se přechodná bolest varlat vyskytovat. Ve Vašem případě tedy nejde o patologický nález.

Komentáře uživatelů ...

Michal7
21. 3. 2012 16:28:42
Dobrý den , je mi 18 let a mám občasnou bolest levého varlete přisezení v boxerkách a jeansech. Také když chci jit spát tam musím občas hledat i takovou polohu aby mě to nebolelo. Nemohu to mit třeba i z masturbace ? Děkuji za odpověď.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot