35231  26. 2. 2012 18:02:04 - HelpMePlease

2 otázky :)

1 . Co odporucate uzivat aby sa mi nevratila VARIKOKELA ? Ake lieky atd .

2 . Co odporucate uzivat na predcasnu erekciu ? Nehovorim ze ju mam len sa tak pytam ;-)
Ďakujem za odpovede :D

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
1. Recidivě se 100% zabránit nedá, ale v případě, že budete dodržovat vhodná opatření, zredukuje se její opětovný výskyt na minimum. Důležité je především dodržovat následující opatření : Vyvarovat se zvedání těžkých břemen, dlouhodobému stání, v prvních šesti měsících platí striktní zákaz posilování. MOBIVENAL Micro užívat můžete, jakmile jej vyberete, můžete zvolit např. Ascorutin, který bude mít téměř totožné účinky, ale je podstatně levnější. Dále je velmi vhodné nosit volné spodní prádlo.
2. Předčasná erekce neexistuje, pravděpodobně myslíte předčasnou ejakulaci, tam je zapotřebí postupovat individuálně, vždy dle potíží pacienta. V případě, že muž dosahuje ejakulace v řádu vteřin-minuty, jsou indikovány léky. V ostatních případech se doporučují znecitlivující gely, používání kondomu, častější frekvence pohl. styku ev. matrurbace v řádu hodin před samotným stykem. Doporučuji prostudovat starší dotazy, neboť předčasnou ejakulací se zde zabýváme velmi často.

Komentáře uživatelů ...

HelpMePlease
27. 2. 2012 17:58:21
+ chcem sa opytat ci lieky MOBIVENAL Micro je dobre ? Otec mi to doniesol na krcove zily .
HelpMePlease
1. 3. 2012 13:52:22
No tak je mozne ze mam aj nieco ine ako VARIKOKELU ? Pred 40 dnami ma operovali , 2 tyzdne po operacii to bolo ok ale potom ma zacalo pichat v boku . A pycha ma hlavne ked SEDIM . Ked stojim tak to neni take zle a ked lezim tak to je ok , rano ked sa zobudim tak ma to vobec netaha , semeniky ma nebolia . Je mozne ze sa mi to hoji , a preto ma to tam picha ? Ale to potom neviem preco len na lavej strane a nie aj na pravej kezde mam jazvu aj na pravej ( Laparoskopicka operacia ) . A chcem sa opytat ci sa da ist nejako do mojho profilu a pozret moje prispevky alebo musim stale hladat kde je ten moj :D DAkujem
Specialista [Internista]
3. 3. 2012 14:45:06
Dobrý den, V případě, že stále trpíte bolestí či nepříjemnými podněty, doporučuji se obrátit na ošetřujícího lékaře, který provede kontrololní sonografické vyšetření. Starší dotazy naleznete tak, že kliknete na filtrovat (záhlaví stránek), poté vyplníte uživatele, kterého hledáte a kliknete na .. hned vedle. Zobrazí se všechny otázky, které jste položil.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot