35540  6. 3. 2012 18:33:09 - Jajkes

Suchá pokožka na penise

Dobrý deň,
mam suchu pokozku na penise nie na zaludi ale na kozi v strede penisu. Chcem sa spytat ci to je vazne alebo je to len nejaka reakcia na sprchovy gel alebo kvoli tomu ze casto masturbujem. Ak bude treba dam aj foto

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že nejsou žádné další příznaky tj. svědění, začervenání atp. nejsou nutná žádná speciální opatření. Po koupeli, penis (suchou pokožku) promažte hydratačním krémem ev. tělovým olejem.

Komentáře uživatelů ...

Bader
7. 3. 2012 6:09:05
Na umývanie používajte len detské mydlo, alebo len teplé vodu. Masturbujte s lubrikačným gélom. Potom uvidíte či dôjde k zmene na koži.
Jajkes
8. 3. 2012 15:38:05
tak ako ked mi ta koza zide tak mam je to take trosku cervene ale nesvrbi ma to a ani nestipe. A dostal som radu ze by som mal pouzivat dubovu koru na umyvanie. tak sa chcem spytat ci to mam vyskusat alebo nie. Lebo povedali mi ze to sa robi ako caj a ked bude voda vlazna tak potom mam ponorit cely penis do toho
Specialista [Internista]
12. 3. 2012 1:15:23
Dobrý den, Ano, připravte si nálev příp. odvar (povaření cca 5 min). Penis můžete máčet či oplachovat. Dubovou kůrou určitě nic nepokazíte, ale ve vašem případě by byl vhodnější pravděpodobně řepík.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot