35607  8. 3. 2012 16:21:25 - nono

Urológ a preťahovanie predkožky

Dobry deň ,
mám 12 ročného syna a ten prišiel včera večer za mnou a povedal mi, že masturboval a že ho to teraz bolí a keď sa šiel "vyčurať", tak povedal že ho to teraz štípe tak dnes sme šli na urologiu a urolog nám povedal že to prejde. Urolog potom začal synovi preťahovať predkožku a šla mu preťiahnuť sotva do polky urolog povedal synovi že si je má preťahovat syn to pred chvíľkou skušal ako mu to najviac šlo ale stále ho to bolí máme ešte navštíviť urologa alebo nejake cviky? Vopred Ďakujem za odpoveď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Předkožku přetahujte vždy ve vlažné vodě při koupeli ev. hned po ní, kdy je kůže max. rozvolněná. Lze použít i medicinální oleje. Nepřetahujte násilím, chce to určitý čas. V případě, že do 1-2 měsíců nebude patrná žádná změna, bude zapotřebí kortikoidní mast, která by měla předkožku dále rozvolnit. Nezabere-li ani mast, přistupuje se k obřízce, která problém s předkožkou definitivně vyřeší.

Komentáře uživatelů ...

Bader
9. 3. 2012 10:39:53
Bolo by vhodné aby si syn po 10-15 minútovom teplom kúpeli ( 5 x v týždni )skúšal sťahovať predkožku. Zároveň v priebehu dňa nech si predkožku potrie mastnejším krémom. Ide o to aby pokožka zvláčnela. Nech to robí aspoň mesiac. V prípade, že to nepomôže opäť navštívte urológa.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot