35765  13. 3. 2012 8:30:12 - smatla

Odtržená kužička od žaludu

Dobrý den,
ještě jednou se vám pokouším upřesnit muj problém problém spočívá v tom že na penisu jse mi odtrhla kužička od žaludu, která napíná žalud a která je spojena ze žaludem když si stáhnu předkožku od žaludu směrem dolu tak bi jse měla špička žaludu rozevřít, ale v mém případě ne a žalud je skoro necitliví na dotek i když je stopořený, proto vás prosím ještě jednou o radu. Předem děkuji

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Pravděpodobně došlo k natržení ev. odtržení uzdičky, což je relativně častý problém. V případě, že rána již nekrvácí a nejsou patrné známky zánětu, tak k lékaři nemusíte. Rána se zhojí sama. V opačném případě doporučuji co nejdříve vyhledat urologa.

Komentáře uživatelů ...

Bader
13. 3. 2012 9:28:32
Podľa vášho popisu ( i napriek predchádzajúcej otázke a odpovediam ) sa zdá, že ste si natrhol uzdičku. Viete zle sa popisujú a chápu veci ak nepoužívate správne názvy. Potom sa to dá vysvetliť všelijako. Ak sa vám odrhla teda uzdička a už predpokladám nekrváca, nie je čo riešiť. Už to tak zostane. Ak máte i ďalšie pochybnosti bude vhodné zájsť k urológovi a nechať sa vyšetriť a problém rozobrať.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot