35865  15. 3. 2012 17:52:03 - martas

Miniaturní tečky na předkožce

Dobrý den,
mam takový problém nedavno je to asi 14 dní zpět sem začal používat vakuovou vodní pumpu na penis do dnes jí používam a znepokojují mě malé tečky na predkožce jsou pouze na kůži myslím si že to jsnou sraženinky krve protože vždy když vyndam penis s pumpy penis je trochu nafialovělej a po chvilce vypadá tak jak sem vám napsal.chci se tedy zeptat jestly mohu používat dál pumpu bez problémů nebo ne? Nutno říct že sem tu vodní pumpu používal asi něco přes týden bez vody než se přišel na to že se má voda do ní nalévat tady vám pošlu odkaz na tu pumpu.A na techto fotkách to vypadá normálně tak bych chtěl poradit.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Jde o petechie, které vznikají poškozením drobných cév, což je způsobeno vysokým tlakem. Osobně používání podobných přistrojů nedoporučuji. V případě, že chcete vakuovou pumpu dále používat, snižte intenzitu a dobu používání. V případě, že se budou problémy stále vyskytnovat, VP již nepoužívejte. Prozatím doporučujim, až do úplného zhojení VP nepoužívat!

Komentáře uživatelů ...

Bader
15. 3. 2012 21:58:17
Tie bodky budú následkom používania vákuovej/vodnej pumpy. Vznikom podtlaku dochádza k nahromadeniu krvi do penisu, ale i do pokožky tela penisu. Povedal by som, že ten podtlak už bol silný, alebo dlhotrvajúci. Uberte na intenzite tak aby vám nevznikali krvavé bodky, alebo modriny.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot