36094  24. 3. 2012 9:12:10 - marek1973

Začervenanie penisu

Dobrý deň,
vopred sa ospravedlnujem za moje chyby: ja sa chcem opytat mam taky jeden problem na penise sa mi vyhodili cervene skvrny. Sem tam to zasvrbí mozno na 1 min a prestane to vyhodilo sami to hned po tom co som masturboval a pri tom som si penis namazal samponom ked som domasturboval vyhodili sami tie skvrny. Mám ich 3 dni. Medzi tym som spal aj s priatelkou lebo to chcela. Neviem ci to vadi. Hygienu dodrzujem umyva si penis kazdu 3 hod pod zimnou vodou nosim volne boxerky aby mi to vetralo. Neviem ci mi to zmyzne alebo nieco podobne a k doktorovy s tym nechcem ist poprosim orady. Ďakujem

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Šampón nelze používat jako lubrikační gel!!! Půjde pouze o lokální podráždění resp. alergickou reakci. Penis umývejte vodou ev. pro urychlení hojení použijte odvar z řepíku. Zarudnutí by mělo do cca 5dní zmizet.

Komentáře uživatelů ...

Bader
25. 3. 2012 16:51:03
Môže ísť o reakciu na ten šampón. Môže ísť o alergiu na ten šampón. Nepoužívajte hoci čo. Ozaj najvhodnejšie sú lubrikanty. Inak umývanie len vodou robíte správne. Ak ale tie fľaky máte už dlhšie radšej sa poraďte s kožným lekárom.
marek1973
27. 3. 2012 13:57:39
dakujem trosku to uz mizne uz to nieje take cervene an ito tak nesvrbi .... ale su tam este trosku vidno tie flaky. ..

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot