36144  26. 3. 2012 2:02:58 - OliverAdam

Psychická porucha?

Prosím vás o radu.
Bydlím v domě kde umřela žena. Jelikož mám kamaráda který dokáže s tímhle komunikovat vidí do budoucnosti. Asi si ted myslíte, že to jsou bláboly ale já tomu věřím. No přejdeme k věci. Dnes večer sem si volal na Skype s mojí kamarádkou Andrejou. Byla pulnoc když sem se podíval na hodinky bylo 23:59. V tu ránu když nastala 00:00 h muj noční stolek který je pokrytý sklem a pod sklem byl okrasný ubrus. Když to sklo prasklo začal sem křičet a brečet a když sem se otočil tak pod prasklým sklem ten ubrus" byl roztrhaný dostal sem záchvat paniky nevědel sem co mám dělat. Tak sem ihned zavolal tomu kamarádovi, ten mi řek že tu cítí tu ženu co tu umřela nařídil mi že mám vzit jednu její vec naštěstí sem tu měl její náramek. Řekl mi nejaká slova v latině a že musím ty slova opakovat a při tom držet v rukou ten náramek. Byl sem vystrašený strašne moc. Má kamrádka byla vystrašená brečela. Já když jsem říkal ty slova. Cítil jsem a slyšel jsem dýchání vedle mé hlavy okamžitě sem se rozmách a opět volal kamarádu. Najednou nám vypadlo spojení a když sem ho neslyšel tak sem slyšel obří ránu vedle z místnosti. Nevěděl sem co mám dělat brečel sem křičel sem a sem v šoku do ted prosím někoho, někoho kdo by mi mohl říct jak se uklidnit na co myslet prosím. Omlouvám se za chyby sem ve velkém stresu tak se omlouvám. Adam (14)

Mgr.Vrankova   Mgr.Vrankova [Psycholog]
Dobrý deň.
Už je teda po situácii, predpokladám, že ste sa nejako upokojil. Ak si skutočne nerobíte srandu, treba sa poradiť asi na iných miestach, myslím že psychológia tu nepomôže. Veľa zdaru!

Komentáře uživatelů ...

Patrik.Foltyn
27. 3. 2012 21:52:05
Zdravím ťa Adam, Určite si sa veľmi zľakol to ti veríme. Máš 14 rokov.. Povedal si o tomto probléme svojím rodičom?? lebo si tu vôbec nič nepísal o tom.. čo ti Matka povedala na to že bol prasknutý stôl a roztrhaný obrus? Skús sa o tom porozprávať s niekym dospelým a nájdi nejakého odborníka na podobné prípady..
Kajuskak
31. 3. 2012 22:47:40
Nevím jestli ti to přišlo vtipné ,ale z toho co si napsal ,je evidentní ,že to je pouhý výmysl .Nevím ,co k tomu více dodat ,jen je prostě zřejmé ze spůsobu jak si to napsal, že to není pravda .

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy