36168  26. 3. 2012 21:36:05 - Misy

Testy na všechny typy pohlavních chorob?

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, jestli se dá na všechny typy pohlavních chorob udělat testy, a či je nějaká doba, kdy se mohou ty testy udělat. Vím, že testy na HIV se mužou dělat až po 3 měsících. A na ostatní? Mnohokrát děkuji za odpověd.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že nemáte žádné zdravotní problémy, lékaře vyhledejte s odstupem cca 12 týdnů. Vyskytnou-li se u vás obtíže, který by mohly s rizikovým chováním souviset, obraťte se na lékaře neprodleně po zjištění obtíží.

Komentáře uživatelů ...

Misy
3. 4. 2012 18:17:17
Dobrý den, pohlavní styk jsem neměla. Použila jsem umělý penis, který byl použitý. O tom jsem se dozvěděla, až mi to přítel řekl. Ale prý ho umyl. Dávala jsem si to i do pusy. Můžu i tak něco chytnout?..A když vyhledám lékaře do těch cca 12 týdnů, tak mu musím říct o co jde, anebo stačí když zajdu na anonymní test HIV atd. Ani netušíte, jak se za tohle stydím :-( a přítele jsem kopla do ř... Děkuji mockrát.
Specialista [Internista]
9. 4. 2012 20:56:03
Dobrý den, Viry a bakterie pohl. přenosných nemocí v nepříznivém prostření rychle hynou a jsou velmi citlivé na případné vyschnutí. I kdyby pomůcka umyta nebyla, nákaza je dle mého názoru vyloučená. Chápu, že se jedná o nepříjemnou situaci, ale nákazy se opravdu obávat určitě nemusíte.
Misy
13. 4. 2012 18:11:18
Dobrý den, mnohokrát děkuji za odpovědi. :-)

Ejakulace Pohlavní nemoci Masturbace Orgazmus Erekce Pohlavní styk HIV, AIDS HPV Mykózy, Kvasinky Genitální herpes Syfilis Chlamýdie