36190  27. 3. 2012 17:26:02 - majlman

Vysušená,"bilá", loupající se kůže na žaludu

Dobrý den,
před časem jsem zjistil že se mi "loupe",vysuší, a zvráščí kůže na žaludu.Nikdy jsem takový problém neměl.Léčil jsem se canestenem,clotrimazolem ale bez vysledku.Na kožním mi bylo řečeno že nic nemám.Urolog řekl možná je to podráždění.Ukázal jsem na obou místech foto.Krev a moč v pořádku idkyž bylo zjistěno krvinky v moči což jsem nikdy neměl. V klid stavu sem i zdá vše v pohodě, když se vykoupu tak, to taky vypadá normálně. Ale například při erekci(kůže taky v poho,hladká) a následním ochabnutí se mi jakoby zvrásčí kůže,zcvrkne, jakoby zbělá a vypadá to že by se chtěla loupat na dotek nebolistivé i hladké ale na oko nic moc..Nemám problémy se > svěděním,pálením nic mě nebolí.Přítelkyně byla na kontrole a bez problému.Prosím o radu v tuto chvili se maže něakou vodičkou od doktora lepší dezinfekce za měsíc mám jít na kontrolu. ale třeba VY budete vědět lépe nebo odhadnete něco jinýho děkuji,přidávám foto.

Obsah fotografie je nevhodný osobám mladším 18-ti let.

Vysušená,"bilá", loupající se kůže na žaludu

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Na fotce nevidím žádnou patologii. Doporučím oplachovat 2-3x denně odvarem z řepíku a na noc používat přiměřené množství oleje např. konopný, z měruňkových jader atp. Věřím, že problémy v blízké době ustoupí.

Komentáře uživatelů ...

Bader
28. 3. 2012 5:42:42
U vás je trochu povrch "vráščitý", ale nič viac sa nezdá, že nie je v poriadku. Nie je to choroba. Podobne vyzerá "povrch" mnohých mužov. Nie je úplne hladký. Podľa mňa ak ako píšete sa len zdá "že by se chtěla loupat" a nelúpe sa ( ani podľa fotky k tom neinklijete) je všetko v poriadku. Každý sme nejaký.
majlman
28. 3. 2012 16:31:10
No ono to na fotce neni moc vidět, když si ji přiblížete tak je to líp(koukněte se na okraje tam toje videt), nebo mám jiné foto.NIkdy jsem to neměl vždy byl povrch v pohodě, něco musí být špatně.Po koupeli a vpři ztopořený je vše v poho kůže, neni vrásčitaní,neloupe se nic, je hladká. jinak by se mi ochabnutí či po ejakulování (jak při masturbaci i sexu) hned nezvrásčila,stáhla,nezbělala a jako hned vysušila, jak jsem tady něco podobného četl.. měl snad podobný problém, ře v klidu nebylo nic vidět, doktor mu nic neřekl vyzkoušel pár mastí a pořád měl stejný problém - pojmenoval to jako by to vypadalo na lupy,šupitanost kůže.. POkud by se jednalo o vysušenou pokožku.Tak měsíc a půl jsem se mazel krémy a pořád to je samý.Jsem z toho smutný, vždy jsem celkově byl zdráv. sexu se bojím. Je mi to nepříjemné. a vypadá to divně. v té chvili co ochabnu i se mi zdá že zčervená kůže. Jediný problém aby doktor mohl snad řešit dál je > musel bych se vzrušit před doktorem,doktorkou a ukázat co se děje po ochabnutí. Takové rýhy tam taky nebyly.
nebraska80
31. 5. 2012 22:53:52
Ahoj, mám stejný problém a úplně stejné příznaky.Byl jsem s tím u dvou lékařů a také mi řekli, že to nic není. Řešil jsem to různými mastmi a krémy, ale nepomohlo to. Říkal jsem si to samé s tím vzrušením a ochabnutím před doktorkou. Už je mi trapné tam chodit a ze sexu mám taky strach.Chci se zeptat, jestli se ti to podařilo nějak vyřešit. Dík za odpověď.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot