36328  1. 4. 2012 15:46:46 - vydra

Pálení při čůrání

Dobrý den,
je mi 13 let a už od dětství mě pálí čůrání. Nikdo neví co to je, všichni říkají, že je to ze špatné higieny, ale myju se velmi často. Mykóza to není, ani antibiotika nezabírají, ale jediné co mi pomáhá je ProBalance. Když si ho beru, tak je to v pořádku, ale nikdy mi to nezmizí, vždy se to vrátí. Sice mě to nepálí po každé, když jsem na záchodě, ale jednou za den 100%. Nevím jestli to s tím souvisí, ale teď mám dokonce i hodně hustý ČERNÝ výtok. Pamatuji si, že mě to pálení začalo na táboře asi před 5ti nebo 6ti lety. Nutili nás hrát nějaké hry ve špinavé vodě. Byl to "kamenný bazén" nebo tak něco a voda byla hodně špinavá. Poté jsem musela z tábora odjed, protože mě to hodně moc pálilo a při čůrání mi tekla krev. Pak se moc nepamatuji, jestli to zmyzelo, ale poslední dva roky mě to pálí hodně moc a na dovolené mě to v moři příšerně štípalo. Děkuji za jakoukoliv radu =)

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Pálení při močení je nejčastěji důledkem močové infekce. V případě, že je patrný i výše zmíněný výtok, doporučím společně s rodiči vyhledat vašeho peditra, které provede zákl. vyšetření a v případě potřeby odešle k dalším specialistům (urologie, gynekologie).

Komentáře uživatelů ...

boby
1. 4. 2012 23:39:36
Milá "vydra" . Toto sama nerieš, si ešte dieťa. Na toto máš rodičov, dúfam, že im to netajíš? Určite to nie je normálne, je nutné vyhľadať lekára.
vydra
2. 4. 2012 18:37:36
Rodiče to vědí... obzvlášť mamka... ta ví všechno... i to, že sem píšu... ;)

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot