36341  1. 4. 2012 22:06:21 - lucie1986

Pocity úzkosti

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat co můžou znamenat moje problémy u doktora mi dají prášky na nervy a pošlou mě domů. Každý den se mi špatně dýchá, cítím bušení srdce, v noci se probudím a buší mi srdce a nemůžu dýchat, mívám docela často sucho v ústech. Jediné co mi pomáhá, když se mi udělá takhle špatně, je, že se musím chytit za týl a mačkat si ho. Docela často mě bolí i hlava, ale pouze v nad týlem. Občas se mi stává, že jsme mi udělá špatně i když řídím, začne se mi špatně polikat, buší mi srdce a nemůžu dýchat. Chtěla bych Váš požádat o radu, zda je možné s tím něco dělat, než stále jíst prášky na nervy, které mi doktor doporuřuje. Předem děkuji za odpověď. Lucka 26

PhDr.Burdova   PhDr.Burdova [Psycholog]
Lucko, potíže určitě řešte, čím dřív, tím lépe, Vaše úzkosti na léčbu pravděpodobně dobře zareagují a proto není důvod s ní otálet.
Za prvé vyhledejte psychiatra a současně s ním i psychoterapeuta, ke kterému budete docházet také na psychoterapii. Tělesný doprovod úzkostí se u Vás odráží také na krku, v šíjovém svalstvu. Doporučila bych Vám zároveň i rehabilitaci, ať máte účinek i tímto "pojištěný".

Komentáře uživatelů ...

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy