36347  2. 4. 2012 8:41:10 - diplomat

Bolest při přetazení kůže přes žalud

Dobrý den,
mám problémy s bolestmi penisu. Během vlastní masturbace,kdy nepřetahuju předkožku, nebo jen částečně přes žalud, tak dosáhnu orgasmu bez problémů. Při sexu s partnerkou mi ale partnerka přetáhne předkožku přes celý žalud a to je dost bolestivé a dotyk žaludu, třeba o její ruku také. Nejde mi potom lehce dát pžedkožku zpět a musím počkat i několik dní, kdy je penis v klidu. Když mi přetáhne předkožku, tak tím, že je to velmi citlivé, tak nejsem schopen cítit příjemné pocity, ale spíše bolest a nedosáhnu orgasmu. Dokážete mi poradit co s tím? S předchozí partnerkou, ale i s touto současnou, jsem již společný orgasmus měl, ale nesmí dojít k úplnému přetažení předkožky, aby to pro mě nebylo bolestivé. Děkuji za odpověď, nebo doporučení.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
S největší pravděpodobností jde o fimózu či krátkou uzdičku. Situaci doporučím konzultovat s urologem, který navrhne vhodné řešení problému.

Komentáře uživatelů ...

Bader
2. 4. 2012 17:17:36
Podľa popisu by mohlo ísť o zúženú predkožku. Je nutné navštíviť urológa a ten vám poradí možnosti aké máte a riešenie. Je to bežná vec a nie ste s týmto problémom sám. Domácimi mastičkami to nepôjde napraviť.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot