36386  3. 4. 2012 11:39:07 - martinko.klingacit

Neznášam svoju postavu

Dobrý deň,
mam 22 rokov a neznasam svoju postavu. Mám 50kg, 170 cm, som chuda. Nedokazem sa na seba pozerat a nie to sa este vyzliect pred priatelom. Mam chude ruky, chude nohy , nemam poriadne prsia a ani zadok.

Mgr.Vrankova   Mgr.Vrankova [Psycholog]
Z toho, čo veľmi stručne popisujete jasne vyplýva, že to nie je problém Vášho priateľa, ani jeho pohľad, ale Váš. Najprv Vás chcem upokojiť v tom, že v tomto veku sa postava ešte stále formuje a dá sa to robiť aj vedomo - napríklad športom. Skúste si však uvedomiť, že postava a celkovo výzor nie je to najpodstatnejšie v živote. Zamerajte sa proste na iné veci vo svojom živote, na to, čo Vás baví, čo rada robíte, čo Vám robí radosť. Posúvajte sa v tom, v čom ste dobrá a veci, ktoré nie sú na Vás dokonalé stratia na význame. Držím palce!

Komentáře uživatelů ...

Kajuskak
3. 4. 2012 18:50:54
Myslím si že takový problém má každá žena . Ať je taková či maková není se sebou spokojená .Myslím si že si přítel za tu dobu všiml jak vypadáte ;) a jste jeho přítelkyňe taky proto že se mu líbíte. Taky jde zde použít rčení "100 lidí 100 chutí " někomu se líbí hold oběmnější někomu hubené záleží to pouze na člověku .Chtěl sem vám tím tedy říct že se nemáte za co stydět . Pokuste se to překonat
boby
4. 4. 2012 15:01:38
Nerobil by som paniku ! Ste mladá a nie každej je súdené byť v tomto veku sexbomba. Doporučil by som vám cvičenie / posilňovanie/ , k tomu nejaké doplnky výživy na rast svalovej hmoty, možno trochu "kalorickej" stravy. Ako píšu predo mnou Taková-maková. Určite však posilňovanie v kombinácii so správnou výživou vám pomôže optimalizovať svoju hmotnosť a tvar postavy.
Eternity
16. 4. 2012 10:05:02
Začněte cvičit! Stoupne vám hladina endorfinu a následně i sebedůvěra. Nechápu jaký máte vztah, když toto s přítelem neproberete osobně, toto ve ztahu nikdy na celej život nepřejdete.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy