36503  6. 4. 2012 23:00:12 - Fanda111

Svědění, zarudlost a povlak na žaludu

Dobrý den,
chtěl bych Vás požádat o radu. Nejspíš se na mě přenesly kvasinky nebo něco podobného. Několik dní zažívám nepříjemné svědění kolem žaludu, mam tam zarudlou pokožku, měl jsem na něm bílý povlak. Co mám dělat? je možné zajít do lékárny a koupit si tam něco, co mě z tohoto problému vyvede aniž bych musel k doktoru? Dosud jsem místo mazal Framikoinem. Děkuji za radu.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Pravděpoodbně jde o mykotickou infekci. Doporučuji se obrátit na dermatologa, který situaci posoudí a zvolí vhodnou léčbu. V případě, že chtete zkusit léčbu bez asistence lékaře, místo mažte 2-3x denně Canestenem, který by měl problém do 10-14 dnů vyřešit. V případě, že se tan nestane, bude návštěva lékaře nutností.

Komentáře uživatelů ...

Bader
7. 4. 2012 6:25:12
Môžete mať mykózu. Skúste ta 7-10 dní použivať masť canesten. 2x denne po umytí. Je na voľno v lekárni a je veľmi účinný.
rambo
12. 4. 2012 10:13:46
Dobry den,mam takovi problem už třetí rok me svědi varlata a to každy den.Skoušel sem mastičku proti plísny Lamisil a trochu mi to pomohlo ale žadnej zazrak furt se to neustale vraci.Dokonce se mi zečli delat bíle mapi na žaludu kolem močovího vívodu směrem dolu neni to na celim tele.Na varlatech mam už jakoby vyškrabany bíle fleky.Omivam si to pod sprchou a někdy to pali a jindy me to svedi zaleží jak to mam rozdrapany.Převážně me to svedí když si dam pomerančovou štavu nebo limonadu tak sem skusil vypustit vitamin C nebo aspon omezit bylo to lepší ale za se se to vradilo mužete mi poradit jak a hlavne čim bych to mohl začít lečit a co to vubec je za nemoc?Dekuji za radu z pozdravem Rambo

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot