36692  12. 4. 2012 21:44:52 - sinty

Popraskaná předkožka (mykóza?)

Dobrý den,
je mi 18 let a v poslední době cca týden mě začala pálit předkožka a všiml jsem si ,že je potrhaná (jako od žiletky) a docela mě bolí přetažení předkožky přes žalud. Předkožka po stažení na druhé straně je taková "jemná" řekl bych. A začalo se mi vytvářet víc smegma. Dočetl jsem se, že to může být mykóza, ale nevím. Dodal bych, že sex prožívám a po něm se mi většinou potrhá, ale začalo to až teď nikdy jsem s tím problémy neměl.Dále bych podotkl, že při stopoření mi předkožka jde stáhnout, ale cítím tlak (nikdy jsem s ní problémy neměl a nijak mi to nevadilo)Taky jsem se dočetl, že to může být náběh na cukrovku. Žádám Vás prosím o nějakou diagnózu a svůj názor na můj problém. Děkuji za odpověď.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
S největší pravděpodobností půjde opravdu o mykózu. Vyhledejte prosím dermatovenerologa, který učí přesnou diagnózu a začně s cílenou léčbou. Samoléčba není ve vašem případě vhodná. S cukrovkou stav souviset nebude. Máte-li podezdření na diabetes, obraťte se na svého PL, který vyšetří hladinu glu v krvi.

Komentáře uživatelů ...

Bader
15. 4. 2012 19:46:21
S mykózou by vám mohol pomôcť "canesten" dostupný v lekárni. 2x denne 8-10 dní. Ak nedôjde k zmene vyhľadajte lekára. Cukrovka skôr nie. To by ste mal i iné príznaky.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot