36892  18. 4. 2012 17:35:15 - lucka685

Čo sa stane ak nepojdem na obriezku?

Mám ten problem, že si neviem stiahnut prekozkuu uz som cital ze by asi trebaol spravit obriezkuu. Čo by sa mohlo stať, keby ze som nebol na obriezku pri pohlavnom styku? Je to nutné?

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V první řadě je nutné navštívit urologa, který posoudí, jestli je obřízka nutná. V případě drobného zúžení je možné použít kortikoidní mast, která předkožku rozvolní. Problém může být též v krátké uzdičce. V případě, že bude obřízka indikována z důvodu zúžení a vy zákrok nepodstoupíte, přípravte se na komplikace při pohl. styku. Na předkožce budou vznikat další drobné trhlinky, které budou způsobovat bolest a dále zúžovat předkožku, což může pohl. styk úplně znemožnit. Ve svém vlastním zájmu doporučuji situaci řešit co nejdříve s urologem, který situaci zhodnotí a navrhne optimální řešení.

Komentáře uživatelů ...

Bader
19. 4. 2012 6:30:48
Ak sa tomu vyhnete pohlavný styk nebudete môcť uskutočniť, alebo bude pre vás a vašu budúcu partnerku komplikovaný. Naviac si môžete spôsobiť bolesti. Riešte vašu situáciu radšej teraz. Do začiatku aktívneho sex. života budete to mať všetko vyriešené a nič vám nebude brániť vo vašom a partnerkynom uspokojení.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot