37104  25. 4. 2012 16:25:01 - Lulss

Mám se obávat?

Dobrý den,
nedávno jsem omylen objevil elektronickou konverzaci mojí přítelkyně se svým bývalým, nejdříve si psali jak se mají atd... ale pak po ní začal loudit erotická fota, ona odmítala, ale takovým tím stylem, že: ne, nemůžu, snad to chápeš, je mi to líto, stenjně nemám ani čas. Potom se jí ptal docela na imtimní věci a ona odpovídala, sice jen krátce a stručne, asi to nechtěla rozvádět ale myslím, že takové věci se nekomu takovému neříkají, zvlášť když jí ublížil a nebyl k ní fér. Moje otázka je, co si o tom myslíte? Jak na to mám reagovat a mám se znepokojovat? Děkuji

PhDr.Ondrejkova   PhDr.Ondrejkova [Psycholog]
Ako si to Vy vysvetľujete celú túto konverzáciu? Máte pocit, že tam išlo o viac aj z priateľkinej strany? Možno Vašej priateľke len lichotil opätovný záujem o jej osobu. Nie je nič nezvyčajné, že aj počas veľmi dobrých a pevných vzťahov si partneri občas zaflirtujú. Skúste si viac partnerku všímať /tým nemyslím podozrievať ju, ale byť k nej pozornejší/. Pokiaľ máte naozaj dobrý vzťah, tak ju môžete na to osloviť, že ste danú konverzáciu čítali a že sa Vám to nepáčilo. Určite Vám vysvetlí svoje dôvody. Aj keď osobne si myslím, že naozaj šlo len o "príjemný pocit", že je aj pre inú osobu atraktívna.

Komentáře uživatelů ...

lily151
25. 4. 2012 22:10:38
Myslim si o tom, ze nemate nahodne objavovat konerzacie a potom robit z komara slona. Ved nic zleho neurobila, nechapem, co riesite. Co vy viete, aky k nej bol, aky bol ten vztah?To nemate pravo posudit, to vedia oni dvaja a ak si s nim pise, tak jej mate doverovat, ze neplanuje neveru, o com ste sa ostatne aj presvedcili, ked ste ju takto "spehovali".
Lulss
26. 4. 2012 16:09:35
Já vím, udělal jsem asi blbost, že jsem se na to podvíval, ale stalo se, paranoia mi nedovolila jinak. Jaký byl jejich vztah vím celkem přesně, byli spolu osobně jen jeden víkend a pak se dlouho neozval a vymlouval se - konec. Ne, mate pravdu, nic zlého neudělala, ale nezdá se vám, že vnitřně bojuje? Jakoby stesk po tom, co mohla mít a nemá... nedovedu si to jinak zdůvodnim, mám z toho velmi špatné pocity a náladu.

Nevěra Žárlivost Strach a Fobie Panická porucha Partnerské vztahy