37332  2. 5. 2012 19:24:09 - Domik22

Problém s predkožkou

Dobrý den
Mam problém z predkožkou Nejde mi uplne stahnout len jedna strana uplne a ta druha uz nejde na druhe strane to mam nafijalovele a mam tam neco biele co je tvrde a da se to nekedy odlupnut byvato pod predkoškou Nevim co mam delat. Bojim se obřizky a stydim se to rict rodičum.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Nejpravděpodobněji jde o fimózu. Situaci musí posudit lékař (pediatr/urolog). Obřízky se není nutné obávat, neboť drobné zúžení lze řešit kortikoidní mastí, proto návštěvu lékaře neodkládejte. Určitě se není za co styděť, nejste první ani poslední muž s tímto problémem. V případě, že se nechcete svěřovat rodičům, poproste je pouze o doprovod v lékaři.

Komentáře uživatelů ...

Bader
3. 5. 2012 5:35:18
Je vhodné, aby to videl lekár. Ostych preč, ide o váš budúci sex. život. A ak to budete riešiť neskôr môže to byť komplikovanejšie. Pretože neviete o čo ide je ozaj vhodné sa poradiť. Nemusíte popisovať váš stav,( napr. rodičom alebo lekárovi ) môžete povedať, že vás niečo páli na žaludi.( také malo "klamstvo" aby ste nerozoberal svoj problém a lekár vás vyšetril ) Pri kontrole lekár posúdi či je všetko v poriadku. Ak by nič nevidel tak sa mu zdôveríte. Je profík nebojte sa poradí!!!

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot