37354  3. 5. 2012 13:39:17 - Lerry

Třes rukou, zarudlé ústí do močové trubice

Dobrý den,
trápí mě velice nepříjemná věc spojená s nadměrnou maasturbací. Je mi 20 let a masturbuji asi od 12 let, pravidelně asi 3-5 krát denně. Partnerky, se kterými jsem měl pohlavní styk na tom nic nezměnily. Momentálně jsem bez známosti asi půl roku. Asi v šestnácti letech se u mě projevil třes rukou, nijak výrazný. Poslední dva roky to je ale horší. Byl jsem na neurologickém vyšetření a nic mi bohužel nezjistili. Doktor mi akorád napsal Rivotril, který jsem užíval pravidelně, nicméně znatelné zlepšení se neobjevilo. Dědičného původu to s velkou pravděpodobností není, jelikož to u nás nikoho v rodině nepostihlo. Svůj volný čas věnuju počítačové grafice a hrám, čily nijak zvlášť aktivně nesportuji. Co se týče stravování, občas si dám něco z fasfoodu, ale jinak zelenina, maso, jogurty. Nadměrnou váhou netrpím (187cm/67 kg).
Včera se mi ale stalo něco, co už mě přimělo se o tento problém zajímat více. Včera, při písemné zkoušce z českého jazyku - slohová práce, jsem se dostal do velice nepříjemného stavu nervozity, stres, dost velký. Což o to, ale z ničeho nic jsem cítil, jak ve mně proudí testosteron a nastupuje erekce. Nemyslel jsem přitom na nic, co by bylo spojené s pornografií apod. Penis jsem si začal pomalu dráždit a během dvaceti sekund to vyvrcholilo ejakulací. Poté jsem vyvrchlolil ještě jednou, ale už bez ejalukace. Bylo to neskutečně trapné a ponižující, ale uklidnilo mě to a poté jsem se mohl vklidu soustředit. Tento problém jsem měl prvně. Nic podobného se mi ještě nestalo, ale i tak, tohle určitě není v pořádku. Před pár hodinami, aby toho nebylo málo, jsem zjistil, že v ústí močové trubice je něco zarudlého. Tvarem to připomíná menší čočku, nesvědí to a ani nepálí, spíše je to kosmetický problém. Nejde to ani vidět, pokud vyrázně neroztáhnu otvor. Vnitřní levá strana je zarudlá více, než pravá, ovšem na pravé straně to vystupuje jakoby víc nahoru. Při masturbaci to jde vidět zřetelněji, jelikož se to daleko více prokrví. Na tohle téma, tyto problémy a jím podobné jsem zkoušel vyhledat nejprve sám, ale bezvýsledně. Téměř všude píší, že masturbace škodlivá není, takže toho moc nevím.
K doktorovi zatím jít nechci, pokud to nebude jediné řešení. S masturbací jsem zkoušel přestat, ale nešlo to. Vydržel jsem maximálně cirka 3 dny, poté jsem masturboval za den asi 6 krát. Trápí mě především ten třes rukou, jelikož už mě dost omezuje. Výraznější je to právě po masturbaci nebo po fyzické námaze. Psychickými problémy jsem nikdy netrpěl. Budu rád za pomoc, jelikož už si nevím rady. Děkuju.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
Bohužel situaci je nutné řešit komplexně a osobní návětěvou. K problému se přes internet kompetentně vyjádřit nemohu. Doporučuji vyhledat pomoc urologa/sexuologa a o celé situaci si pohovořit s psychologem. Držím palce.

Komentáře uživatelů ...

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot