37470  8. 5. 2012 3:14:18 - Maros111

Mám úzku uzičku

Mám taky problem ja viem čital som toho už vela ale aj tak asi vidím že su tu mudrejši ludia. Mám 20 a moj penis ma problem z uzickou nechce sa pretiahnut. bojim sa mat aj sex že čo na to dievča povie. Ja len chcem vediek ako to ide u doktora bojim sa doktorou tak neviem ako to dhlo trva ta obriezka a či je to bolestivé? Či bude moj penis fungovať dobre a či to dlho trvá, lebo nechcem o tom nikomu vravieť. Tak to je všetko. Ďakujem za radu už som zufalý.

Specialista   Specialista [Internista]
Dobrý den,
V případě, že máte problémy s krátkou uzdičkou, situace se řeší jejím přetětím. Celý zákrok trvá max. 15 min. Jde-li o fimózu (zúženou předkožku), používá se ve většině případů kortikoidní mast, která ji rozvolní. Není-li lokální terapie úspěšná, přistupuje se k obřízce, která je provedena v celkové anestezii, tudíž nic necítíte. Vaše obavy jsou zbytečné. Doporučuji tedy co nejdříve vyhledat urologa, který situaci posudí a dle problému určí další postup léčby.

Komentáře uživatelů ...

Bader
8. 5. 2012 4:22:21
Podľa všetkého máte na mysli zúženú predkožku. Vaše obavy môžu byť prehnané. Často krát STRACH má veľké oči. O čo skutočne ide pri vašom probléme by bolo najlepšie sa poradiť s urológom. V konečnom dôsledku i zúžená predkožka nie vždy sa rieši obriezkou. Preto je vhodná tá konzultácia. A dnes neriešte čo vám dievča povie, ona si najmenej bude všímať či máte nejaký zvláštny problém s penisom, alebo nie. Skôr vy čím skôr zájdite za lekárom a svoj problém vyriešte aby ste začal normálne bez obáv žiť.
Maros111
9. 5. 2012 0:01:41
Dakujem za otpoved ... ste my pomohly si to ujasniť.

Vyrážky Varlata Varikokéla Hydrokéla Fimóza, Předkožka Hirsuties papillaris Fordyce's spot